Vrouwen Empowerment

 

VROUWEN EMPOWERNOMIKA

Inspireert - Motiveert - Empowert vrouwen naar zelfstandigheid

 

 

WOMEN EMPOWERNOMIKA is een (cooperatieve) programma voor vrouwen om community leiderschap vaardigheden te ontwikkelen en talenten te ontwikkelen voor het opzetten van eigen bedrijfjes onder een cooperatie. De organisatie verschuift de focus op talenten van vrouwen en vanuit eigen kracht en creativiteit in zichzelf te investeren.

In samenwerking met organisaties met expertise in het opzetten van sociale cooperaties kunnen vrouwen hun krachten bundelen, hun talenten professionaliseren en zich empoweren.

 

Onze organisatie is een voorstander van het empoweren van kwetsbare vrouwen om zelfstandigheid te kunnen bereiken en om armoede in de gemeenschap te ontstijgen.

Met eeen combinatie van professionalisering, coaching, begeleiding, implementatie en uitvoering vinden inspiratie, motivatie en activering plaats.

 

VROUWEN EMPOWERNOMIKA leden beginnen onder de vleugels van CBINN totdat ze alle nodige geleerd hebben om de volgende stappen te ondernemen.

 

 

 

Vrouwen zijn in een unieke positie om langdurig en positieve verandering te brengen in de economie. Vrouwen hebben van nature goede management vaardigheid doordat ze al duizenpoot zijn in het verzorgen van hun gezin. Het is daarom belangrijk dat onbenutte talenten van vrouwen naar de oppervlakte te brengen, zodat ze bewuster worden van hun talenten en capaciteiten.

 

Coöperaties geven vrouwen een kans hun talenten om te zetten in inkomsten om voor zichtzelf te kunnen zorgen en hun familie een betere toekomstperspectief te kunnen aanbieden.

 

Het vormen van cooperaties neemt langzamerhand toe in de Nederland om betere economische doeleinden samen te bereiken. Op dit moment overweegt veel gemeenten in Nederland deze vorm als oplossing om werkloosheid terug te dringen.

 

Het bundelen van krachten voor het uitwisseling en versterking van elkaar neemt toe. Daarom biedt onze organisatie vrouwen de mogelijkheid om zich voor te bereiden voor de toekomst op een leuk en laagdrempeling manier leer je alles over je eigen bedrijf en je oefent het daadwerkelijk uit.

 

 

HIER VROUWENDAG FLYER

 
 
 

COMMUNITY BUILDING INTERNATIONAL NETWORK - NETHERLANDS

Copyright © 2012 Stichting CBINN All Rights Reserved Privacy & Policy