Vrouwen Empowerment

   

  COMMUNITY BUILDING INTERNATIONAL NETWORK - NETHERLANDS

 

                                           


VROUWEN EMPOWERNOMIKA

Inspireert  -  Motiveert  -  Empowert vrouwen naar zelfstandigheid

 


Een tweede kans


              Natrel Hair, Beauty & Massage Studio

                                 ...zonder winstoogmerk...


Een onderdeel van stichting CBINN Foundation en opgezet zonder winstoogmerk. Een haar en schoonheid salon voor vrouwen en meisjes. Een tweede kans om het leven opnieuw op te pakken. En speciaal (maar niet uitsluitend) gericht op vrouwen en meisjes met kroezig/krulling haar en donkerehuid. Het is de enige salon van dit soort in Veendam en omgeving.


Hoe werkt het?

Vrouwen en meisjes uit verschillende culturen, maar in kwestbare situaities krijgen een basispakket aan diensten voor een lagere tarief. Andere vrouwen die financieel en economisch sterker zijn betalen naar ration. En deze verdiensten worden gebruikt om de salon draaiend te houden. Om kosten laag te houden zijn vrijwiligers nodig, doch zonder kwaliteitverlies.

 

Alle opbrengsten gaan naar de organisatie voor vrouwen empowerment doormiddel van educatieve en praktijkgerichte programma’s voor het bereiken van economische zelfstandigheid.

Vooral nieuwkomers of Statushouders worden bij Parousha sneller begeleid om isolatie te voorkomen.


Oproep voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en spelen een belangrijke rol bij Parousha bij uiterlijkeverzorging, zonder kwaliteitverlies. De organisatie biedt haar, huid en nagelvezorging etc. aan onze klanten van alle haartype en elk huidskleur. Hieronder vallen ook vrouwen en meisjes in kwetsbare situaties die een basispakket ontvangen. Om kosten laag te houden zijn vrijwilligers nodig.


Vrijwilligers die een aantal uren kunnen doneren zijn welkom.

  • Heeft u behoefte aan gezelligheid en zingeving?
  • Kunt u haar, huid, nagels/nailart, hennatatoeage, vlechtwerk etc?
  • Bent u een Europees kapper en schoonheidspecialiste?
  • Bent u een Blackhair kapper en schoonheidspecialiste voor donkerhuid?
  • Make-up/Visagist?
  • Passie voor gezond levenstijl- Superfoods, Rawfoods?

Neem aub contact met ons op als u een aantal uren per

week kunt doneren.


Donaties met wederkerigheid

We accepteren graag donaties van producten en financiële steun, van bedrijven, organisatie en particulieren, maar op principe van wederkerigheid. Een wenslijst is voor u samengesteld en relatiegeschenk als dank voor uw bijdrage. De lijst is verdeeld als volgt:

Haarverzorging, huidsverzorging, nagelverzorging, cometica producten, styling tools, kappersmeubelair et.

De verschillende manieren van wederkerigheid.

Voor donors zijn er speciale diensten voorbeelden voor een bijdrage.

Vaste donors kunnen ook regelmatig diensten ontvangen naar waarde, bijvoorbeeld een Ayurveda Abyanga Massage.


Uw betrokkenheid, ideeen en advies zijn altijd welkom, zodat er voldoende aandacht besteed wordt aan onze ondersteuners.

Neem aub contact met ons op om uw wensen te bespreken.

via tel nr. 0645846994 of stuur ons een bericht.

WOMEN EMPOWERNOMIKA is een  (cooperatieve) programma voor vrouwen die hun krachten samenbundelen en hun talenten professionaliseren voor economische zelfstandigheid. Inspiratie, motivatie en activering neemt plaats.

Women are in a unique position to bring lasting and positive change to any economy. Particularly women with no formal education have good management and financial skills. Single mothers are the sole providers of their families are creative and resourceful. Discovering, developing and utilizing hidden talents allows for self-expression and valuable contributions to society. Personal growth, increased self-esteem and positive role model in the homes inspire emulation.

Women of African Descent categorize talents, ideas and dreams which are income-generating. 

Vrouwen zijn in een unieke positie om langdurig en positieve verandering te brengen in de economie en in de gemeenschap.

Het uitsluiten van vrouwen op de arbeidsmarkt en gerechtvaardigheid brengt schade aan de maatschappij. De waarde en bijdrage die vrouwen leveren in elk samenleving moet erkend worden. Eeuwen vechten voor gelijkvaardigheid en gelijkheid neemt langzamerhand af.

Elk jaar in maart is International Women's Day.  International Women's Day

wordt gehouden om de reeds gemaakte bevorderingen van vrouwen te vieren en om de wereld te herinneren hoeveel werk nog gedaan moet worden op de gebieden: Sociaal, Economisch, Cultuur, Politiek.

 
 
 
 

Copyright © 2012 Stichting CBINN  All Rights Reserved              Privacy & Policy

Copyright © 2012 Stichting CBINN  All Rights Reserved  Privacy & Policy